Termeni si Conditii

Terms & Condition

Cum comand

Puteti comanda produsele prezentate pe website-ul nostru prin telefon sau folosind sistemul nostru de comenzi online.

Comenzi prin telefon
Daca doriti sa comandati prin telefon trebuie sa sunati la unul din numerele 0722. 380. 002 sau 0729. 930. 004 si sa comunicati operatorului nostru toate detaliile despre produsul dorit (model, marime, culoare), adresa de livrare si alte informatii necesare pentru facturare.

Comenzi online
Daca doriti sa comandati folosind sistemul de comanda online este nevoie sa va creeati un cont si sa va conectati. Vizitatorii conectati pot folosi sistemul de shopping cart pentru a comanda produsul sau produsele dorite. Comanda dumneavoastra va fi receptionata si un operator va va suna in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii si pentru stabilirea detaliilor necesare livrarii.

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind informatiile de la sectiunea Contact.

De fiecare data cand plasati o comanda online veti primi pe email un sumar al comenzii sub forma de factura proforma.

Plata cu ordin de plata
Prima metoda de plata este prin ordin de plata, in baza facturii proforme primite. Dovada platii trebuie trimita prin fax sau prin email la adresa ...

Plata rambrus
A doua metoda de plata este plata ramburs, la livrare.

Plata in numerar
A treia metoda de plata este in numerar, la ridicarea produselor, daca ati optat pentru ridicare de la magazinul nostru din B-dul 1 Mai nr. 15 (zona favorit, compozitorilor)

Cum primesc

Comenzile plasate se livreaza in cel mai scurt timp oriunde in tara cu o firma de curierat rapid. Pentru detalii despre livrare (status, AWB, samd) va rugam sa ne contactati folosind informatiile de la sectiunea Contact. Relatia de colaborare stransa pe care o avem cu mai multe firme de curierat national ne ofera garantia ca produsele pe care le trimitem ajung la destinatie in cele mai bune conditii.

Livrarea produselor nu este inclusa in pret dar pentru comenzi mai mari de 1000 de lei transportul este gratuit oriunde in tara.

Produsele comandate se pot ridica si de la magazinul nostru din B-dul 1 Mai nr. 15 (zona favorit, compozitorilor)

 

Cum returnez

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSULUI
In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului.

1.Returnarea banilor

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Cu conditia ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit), contravaloarea comenzii se va returna in maxim 30 de zile de la data primirii produsului, in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

2.Schimbarea marimii produsului
Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in masura in care aceasta este disponibila. Noi va vom trimite marimea solicitata, sau daca aceasta nu este disponibila va puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata.

3. Schimbarea produsului cu un alt produs
Daca nu sunteti multumita de produs, il puteti returna avand optiunea de a alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata.

Adresa de returnare a produselor este: B-dul Timisoara nr 60-62, Bucuresti, sector 6

 

 

 

X